fietshandschoenen

Wielersport

De amateurwielersport groeit nog elk jaar. Je hoeft geen prof te zijn om eisen te stellen aan goede kleding tijdens je fietstochten. Professionele wielerkleding is nodig om kou en vocht buiten te houden en transpiratievocht op te nemen. Sport44.com heeft een groot aantal merken op wielergebied. Het assortiment is breed en voor iedereen betaalbaar. Een merk zoals AGU is van uitstekende kwaliteit en tegen scherpe prijs on-line aan te schaffen. AGU heeft niet alleen wielerbroeken, shirts en jacks maar ook fietshelmen. Ook erg populair is de regenkleding van dit merk.

Fietshandschoenen

Elke een beetje zichzelf serieus nemende wielrenner draagt fietshandschoenen. Dit zitten prettig omdat een paar zwetende handen aan het stuur glad worden. Tevens houden zij de kou buiten en zorgen voor warme handen. Er zijn zomer- en winterhandschoenen voor de fietser. Castelli Rosso heeft de klassieker onder de fietshandschoen. In de palm van de handschoen is als extra versteviging een laagje leer aangebracht. In de palm zit tevens een gel-vulling die een betere grip geeft op het stuur. Het is belangrijk om het maatadvies van Sport44.com op te volgen wanneer je deze handschoenen wilt aanschaffen omdat ze nogal klein uitvallen.

Winterhandschoen

Tegengesteld aan de zomerhandschoenen hebben de winterhandschoenen vingers. De zomerhandschoen heeft halve vingers. De BBB winter fietshandschoenen BWG-21 ControlZone zijn handschoenen, speciaal voor lage temperaturen ontwikkeld. Zij zorgen ervoor dat je warme handen houdt tijdens je wekelijkse rondje. De handschoen is winddicht en voorzien van ademend membraam. Badstof duim om transpiratie weg te vegen.

Shimano

Shimano is een merk wat onder de meeste wielrenners bekendheid geniet. Goede en betaalbare fietskleding en handschoenen. Regelmatig wordt Shimano-kleding voor de fiets in de outlet van Sport44.com aangeboden. Fietshandschoenen voor nog geen 10 euro zijn dan geen uitzondering. De Shimano originals fietshandschoen heeft een lange levensduur en een comfortabele pasvorm. Vulling met siliconen nopjes voor een goede grip. Badstof afveegoppervlak en klittebandsluiting wat voor de juiste pasvorm zorgt.

Sport44.com

Deze webshop biedt een zeer groot assortiment sportkleding en fietshandschoenen. Op het gebied van fietskleding blinken zij echt uit in hun collecties. Een aantal gerenommeerde merken die altijd voldoende op voorraad zijn;

  • AGU
  • BBB – All about cycling
  • Castelli en Shimano

Dit is nog maar een kleine greep van de merken die bij Sport44 on-line verkocht worden. Sport44.com biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van wielrennen maar ook crossfietsen.

Tags: | Algemeen
Bescherming
Fietskleding
Fietstransport
Navigatie
Onderdelen