Category Archives: Fietstransport

Fietsendragers

Eén van de belangrijkste dingen van het fietsen is “hoe kom ik van A naar B”. Het antwoord is; op de fiets natuurlijk! Toch zal je niet altijd op één dag kunnen komen waar je graag wilt zijn. Een bepaalde omgeving is aantrekkelijk om eens rond te fietsen maar te ver weg om vanaf huis. Dan is het vervoer van je fiets de enige optie om op die specifieke plek te komen. Een handig hulpmiddel wat op iedere auto past is een fietsendrager. Wanneer je veel wilt fietsen en ook is in een andere omgeving dan is een goede fietsendrager essentieel. Sport44.com heeft verschillende mogelijkheden om je fiets op je auto te vervoeren. Zo zijn er dragers voor een, twee of drie fietsen. Maar ook is er een optie om nóg een fiets mee te nemen. Professionele fietsendragers die tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen weer en wind vind je on-line bij Sport44.com.

3 Topmerken fietsendragers

De webshop heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en heeft 3 topmerken in huis die allemaal van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt en licht zijn in gewicht en gebruik. Elke fietsendrager heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo bestaat het assortiment uit;

  • Fietsendragers om op het dak te bevestigen
  • Dragers voor op de trekhaak
  • En een bevestiging voor op de achterklep

Thule Easyfold 931
Deze opvouwbare fietsendrager van het merk Thule heeft vele goede eigenschappen. Allereerst natuurlijk de opvouwbaarheid. Neemt dus weinig ruimte in beslag en altijd mee te nemen in de kofferbak. Met een paar eenvoudige handelingen kan deze drager snel op de trekhaak worden gezet. Deze drager is uiteraard getest en gecertificeerd. Maakt ook het vervoer voor wat robuustere fietsen mogelijk. De beoordelingen voor deze fietsendrager bestaat uit 4 sterren wat als uitstekend wordt ervaren.

Pro User Diamant Bike Lift
Deze inklapbare fietsendrager heeft een vernuftig elektrisch liftsysteem waardoor geen kracht nodig is. Er kunnen met gemak 2 fietsen mee vervoerd worden. Het is echt het neusje van de zalm op fietsendragersgebied en kan op vrijwel elke trekhaak gezet worden. Kofferbak blijft toegankelijk wanneer de drager op de trekhaak gemonteerd zit. Europeesche typegoedkeuring door de RDW.

Elite Ronda
De Elite Ronda is een praktische drager voor op het dak van de auto. Scherp geprijsd en gemakkelijk te monteren. Racefietsen en moutainbikes zijn gemakkelijk mee te nemen doordat de wielmaten verstelbaar zijn. Je fiets zit muurvast door de frameklem en snelsluiting. De veilige montage is een pré.

Tags: | Algemeen
Bescherming
Fietskleding
Fietstransport
Navigatie
Onderdelen