Slim de weg op

Fietsbanden zijn net zo belangrijk als elk fietsonderdeel en misschien wel een van de belangrijkste. Er zijn zeer veel verschillende soorten fietsbanden verkijgbaar voor verschillende doeleinden. Of je nou rond wil scheuren over onverharde paden of een sterke band nodig hebt om in de stad rond te rijden, kwaliteit is zeer belangrijk. In de fietssport zijn er de laatste jaren enorme vooruitgangen geboekt wat betreft kwaliteit van fietsenbanden en zijn er zeer hoogwaardige producten op de markt gekomen.

Bij Sport44 is een ruim assortiment te vinden van fietsbanden. Deze banden zijn echt gericht op fietssport en voornamelijk om er is goed op uit gaan op de ruigere paden. Sport44 verkoopt hoge kwaliteit fietsbanden van merken zoals Schwalbe, Continental en handgemaakte fietsbanden van Challenge. Dit zijn zogenaamde high-performance banden die breed inzetbaar zijn. De voordelen van zulke high-performance banden zijn dat ze over het algemeen een lagere rol weerstand hebben en vaak zit er een beschermende laag in de band verwerkt waardoor je niet snel een lekke band zult hebben. Er kan ook gekozen worden voor een zogenaamde tubeless band. Een tubeless band heeft geen binnenband nodig, de band en velg zijn zo geconstrueerd dat ze elkaar luchtdicht afsluiten. Het gebruik van een vloeibare lekbescherming is wel noodzakelijk. Al deze banden zijn uiteraard in verschillende maten te krijgen en zijn er ook binnenbanden verkrijgbaar en gereedschap om onderweg je band te plakken. Wat betreft binnenbanden is er ook de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende soorten ventielen. Op www.sport44.com kan je al deze high-performance banden bekijken en bestellen. Opmerkelijk is dat er zelfs 29 inch banden verkrijgbaar zijn die vaak erg moeilijk te vinden zijn

Bij de webwinkel van www.sport44.com zijn een aantal aantrekkelijke services aanwezig zoals gratis levering boven de 50 euro en 14 dagen bedenktijd als je misschien toch net niet de juiste fietsband hebt gekozen. De webwinkel heeft het webshop keurmerk en ook zijn alle populaire betalingsmogelijkheden aanwezig.

Sport44 is een van de snelst groeiende sportbedrijven in de Benelux. Vanuit de vestiging in Vorden worden producten door heel Europa gestuurd. Veel A-merken hebben zich gebonden aan sport44 waardoor er een zeer hoogwaardig assortiment aangeboden kan worden.

Tags: | Algemeen
Bescherming
Fietskleding
Fietstransport
Navigatie
Onderdelen